Blog

Tyto červené nebo fialové pruhy na kůži mohou být pro mnoho žen zdrojem obav a nepohodlí.

Pokud chceme docílit maximálního prožitku, je nedílnou součástí masáže vhodný výběr a následná aplikace masážního oleje. A nejen u masáže....

Návrat k přírodě a k přírodní kosmetice zažívá velký boom. Tak jaký si vybrat?

Covid-face

22.10.2021

Jmenuje se Covidface: unavená, zestárlá tvář, která je výsledkem globální pandemie, která nás všechny zasáhla.

Po náročném letním období, kdy byla pleť vystavována slunečním paprskům, slané nebo chlorované vodě nebo byla vystavená teplotním změnám, které způsobovala klimatizace nesmíme zapomenout na intenzivní výživu.

Vitamin C

13.09.2021

Pro je důležité, aby náš organismus měl dostatečný přísun vitaminu C?

Breussovu masáž vytvořil rakouský léčitel a lidový expert medicíny p. Rudolf Breusse (1899-1990). V Čechách je známý spíš léčebnou kůrou proti rakovině na základě až 42-denních půstů, doplněných pitím zeleninových šťáv.

Celulitida

02.08.2021

Celulitida - nebo také pomerančová kůra - je sice více estetickým problémem, ale věřte, že se postupem času může stát i zdravotním problémem.

Je to velmi účinná a jednoduchá sestavu cviků na zlepšení pohyblivosti páteře a krevního oběhu. Dle jogínské literatury tyto speciální cviky otevírají a harmonizují čakry (energetická centra v našem těle).

Kromě chození na manuální nebo přístrojovou lymfodrenáž bychom neměli zapomenou i na naše stravování a domácí péči.

© 2018 Masaze-Ruda. Ruda U Nového Strašecí
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky